Voor elke woonstijl

Van tijdloos klassiek tot strak ultramodern, met Skellet realiseert u moeiteloos elke bouwstijl.

Keuze in gevelbekledingen

Een traditionele baksteen, hout, aluminium panelen, … wat de markt ook biedt als gevelbekleding, het kan zonder problemen tegen een Skellet-structuur gebouwd worden.

Toepassingen

Zet het unieke bouwsysteem van Skellet ook in voor andere constructies zoals een tuinhuis, garage, carport, poolhouse, berging, noem maar op. Ook de doe-het-zelver kan makkelijk aan de slag met Skellet.

Particuliere Bouwer

Realiseer met Skellet uw droomwoning volledig volgens uw wensen, maar dan sneller dan traditionele bouw en prijsgunstiger dan andere staalbouwsystemen.

Uw voordelen

Prijsvriendelijk: Met Skellet is minder staal nodig dan met klassieke steelframing. Afhankelijk van de gekozen binnenafwerking kan Skellet ook moeiteloos de concurrentie aan met traditionele bouw.
Snel: Niet alleen het bouwproces verloopt sneller, de droogtijd van de ruwbouw is aanzienlijk korter dan traditionele bouw en zelfs snelbouw.
Superisolerend: Bouwen met Skellet betekent bouwen zonder koudebruggen en met vochtongevoelige materialen zodat de isolatie volledig tot zijn recht komt.
Uitbreidbaar: Dankzij het unieke profiel kan u uw bestaande woning heel makkelijk uitbreiden.

Architect

Skellet biedt architecten de mogelijkheid om verder te gaan in hun ontwerpen. De veelzijdigheid, lichte structuur en compacte isolatiemogelijkheden laten een maximale creativiteit toe.

Uw Voordelen

Veelzijdigheid: Elke vorm kan met Skellet gerealiseerd worden.
Energiebesparend: Kom moeiteloos tegemoet aan de strengste normen van energieprestatie
Stabiel: Woningen kunnen makkelijk uitgebreid worden zonder bijkomende verstevigingen.
Software: Bedenk en ontwerp creatieve plannen met de gratis 3D-software SketchUp, waarin Skellet geïntegreerd is. Een druk op de knop en u krijgt meteen ook de prijs van de gebruikte Skelletmaterialen.

Aannemer

Bouwen met Skellet, is een beslissende voorsprong nemen in de sector. U realiseert sneller een woning van topkwaliteit en met uitstekende isolatiewaarden. Welke uitdaging u ook tegenkomt tijdens het bouwproces, u vindt een Skellet-oplossing op maat.

Uw voordelen

Kostenbesparend: Dankzij de snelle opbouw bespaart u aanzienlijk op manuren.
Makkelijk: De leertijd om te bouwen met Skellet is zeer kort.
Veelzijdig: Met één uniek profiel en een aantal verbindingsstukken, realiseert u in een handomdraai een volledige ruwbouw dat u makkelijk kan inkleden.
Opleiding: Skellet voorziet in praktische trainingen zodat u meteen professioneel aan de slag kan met het systeem.

Projectontwikkelaar

Versterk uw reputatie en reken voor uw projecten op Skellet. Want met Skellet bouwt u snel, kwaliteitsvol én prijsbewust.

Uw Voordelen

Snel: Met Skellet realiseert u snel gebouwen van zelfs meerdere verdiepingen
Kostenbesparend: Skellet vereist minder staal dan vergelijkbare staalstructuursystemen. Bovendien betekent de snelheid van opbouwen ook een besparing op manuren.
Veelzijdig: Tal van constructies zijn mogelijk dankzij de veelzijdigheid en flexibiliteit van het unieke Skellet-profiel.